Залиште заявку:

    Я згоден(а) на обробку Персональних даних
    ×

    Медіа

    Ремонтний молодняк, як фундамент для майбутньої прибутковості

    Ремонтний молодняк, як фундамент для майбутньої прибутковості

    В умовах не стабільної рентабельності свинарського бізнесу потрібно звертати увагу на всі складові формування собівартості свинини.

    Сьогодні поговоримо про годівлю ремонтного молодняку, адже це щорічна заміна >25% основного стада. Правильно вирощений і підготовлений до введення в основне стадо ремонтний молодняк це фундамент для майбутньої прибутковості свинокомплексу.

    Зважаючи на те що для годівлі одної ремонтної свинки ми витрачаємо на 150 кг готового комбікорму більше ніж для відгодівельних свиней, а це 1200 грн додаткових витрат на голову. Потрібно мінімізувати вибраковку ремонтних свинок і забезпечити введення в основне стадо їх максимальну кількість.

    Розуміючи важливість цього періоду годівлі від якого безпосередньо залежать подальші результати, VITAGRO Nutrition закінчує розробку спеціалізованого преміксу для ремонтних свинок, який враховує всі критичні точки вирощування і забезпечує:

     

    1. Гепатопротекторну дію
    2. Оптимальне мінеральне живлення для чіткого формування кістяка
    3. Вітамінне живлення із урахуванням подальших гіпер навантажень
    4. Мікроелементи в доступній формі, що не перевантажують організм
    5. Максимальну спеціалізацію на розвитку репродуктивних функцій
    6. Мультиензимну композицію,  що забезпечує максимальну підготовку шлунку
    7. Високий вміст біотину для усунення проблем із кінцівками при тривалих навантаженнях.

     

    Ці та інші розробки та концепції ми використали в інноваційному продукті для ремонтного молодняку, який ми представимо вже в травні.

    Наші практикуючі фахівці постійно працюють над вдосконаленням продуктів, які будуть приносити реальні результати.

    Так і новий продукт з’явився з розуміння всіх етапів формування основного стада і критичних моментів, які впливають на майбутнє свинокомплексу. За допомогою нашого інноваційного продукту Ви завжди управляєте витратами на формування основного стада і закладання потенціалу продуктивності вашого комплексу.

    Також читайте